OVER ONS

Aanmelden? Wil jij lid worden van SCALA voor maar €15 per jaar? Goede keus, want je krijgt er veel voor terug! Bij veel evenementen een gratis drankje, lagere entreekosten, uitbreiding van je netwerk en extra kennis en gezelligheid!

Schrijf je HIER snel in en blijf via Facebook op de hoogte van de laatste evenementen.

 

Het bestuur van SCALA bestaat uit Bedrijfskunde MER studenten die als geen ander weten waar je tegen aan kunt lopen als student. Natuurlijk is er je Studie Loopbaan Coach en zijn er genoeg docenten aan wie je je vragen kunt stellen. Maar de leden van ons bestuur doorlopen dezelfde studie als jij en weten pas echt hoe het als MER student binnen de Hogeschool is. Je kunt onze bestuursleden dus altijd om raad vragen.

ONZE VISIE

In een snel veranderende arbeidsmarkt waarin het belangrijk is om jezelf te blijven onderscheiden, staan wij klaar om onze leden voor te bereiden op een succesvolle toekomst door hen tijdens de studietijd activiteiten te bieden op professioneel, educatief en sociaal gebied. Om de voortgang van de studievereniging te waarborgen zal er vooral gewerkt worden aan teambuilding en het werven van leden.

ONZE MISSIE

SCALA wil de studietijd van haar leden verrijken door de persoonlijke ontwikkeling te stimuleren op professioneel, educatief en sociaal gebied. SCALA is een hulpmiddel om het eigen netwerk uit te breiden, om ontspanning buiten de opleiding om te vinden, om meer bij de opleiding betrokken te raken, om het eigen leerproces door studiehulp te verbeteren en om sociale vaardigheden te ontwikkelen.

ONZE BESTUURSLEDEN

Bij onze bestuursleden op de pagina over ons:

Het bestuur van SCALA bestaat uit 5 studenten van de opleiding Bedrijfskunde MER. Een voorzitter, secretaris, penningmeester, extern en marketing zorgen voor het dagelijks bestuur. Naast het bestuur zijn er ook een aantal commissies die specifieke activiteiten op zich zullen nemen.

 

Het bestuur van 2017-2018:

Voorzitter: Noor Kesting

Secretaris: Chantal Zuidgeest

Penningmeester: Wouter van Dam

Extern: Bo Buuron

Marketing: Bas Huizer

2016-2017:

Voorzitter: Marjolein Verbeerk

Secretaris: Luka Roozenboom

Penningmeester: PieterBas Pluijmaekers

 

THE BLACK WOLF